Kandi no Sugar added

Vodeći se svjetskim trendovima, zdrave prehrane i odabirom zdravog međuobroka, Kandit je pripremio novu kolekciju zdravog asortimana u svojoj već bogatoj ponudi čokolada.  Kandi „NO SUGAR ADDED“ su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera

Praćenjem želja i potreba razvila su se tri nova okusa s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Maltitol  (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevia (Stevia – Cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula, te je pogodan zaslađivačnza dijabetičare. Ne može biti podloga za rast bakterija pa prema tome ne izaziva karijes u djece i sprečava nastajanje zubnog plaka). Važno je napomenuti kako su svi proizvodi upotpunosti vegetarijanski te kako je Kandit  ovom linijom proizvoda postao i ponosni vlasnik UTZ certifikata, što potvrđuje da posluju u vidu održivog razvoja.

Svaki od ova tri proizvoda je različit i specifičan, jer se željelo kreirati okuse koji zadovoljavaju svačije potrebe, te ponuditi slatkiš u pravom smislu riječi no kad zagrizeš da to činiš bez grižnje savjesti! Tako su nastali :

 

Dark „No sugar added“- tamna čokolada sa čak 84% kakaovca, zaslađena steviom, smanjene energetske vrijednosti sa obogaćenim vlaknima. Oduševit će sve one koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. 

Milk „No sugar added“ - fina mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravijih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. S visokim udjelom kakaovca od 34% udjelom  i prirodnom aromom vanilije. Oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom.

Almond „No sugar added“ - vrhunska mliječna čokolada obogaćena najkvalitetnijim bademima. Vrlo ukusna kombinacija i idealna zamjena konvencionalnim čokoladama.  Najbolji je izbor za sve ljubitelje kombinacije orašastih plodova i čokolade.

 

 

Oblikovali su zavodljiva moć kakaovca u fine i topljive čokolade bez dodanih šećera kako bi pružili savršeni  balans između uživanja i zdravlja. Mala doza kalorija, veliki potencijal radosti!

 

Ostale objave