Kandit No Guilt Protein

Trend proizvoda s visokim udjelom proteina i dalje je u porastu. Vrhunskim sportašima, rekreativcima i svim aktivnim osobama koji preferiraju zdrav način života i paze na prehranu izuzetno je bitan sastav proizvoda i preporučeni dnevni unos proteina. Na taj način lakše dolaze do ciljeva koji žele postići vježbanjem i unosom visokokvalitetnih proizvoda.

S obzirom na to da su uravnotežena prehrana i zdrav način života iznimno važni, Kandit je dobro poznatu No Guilt priču upotpunio s 2 nova okusa: No Guilt Dark Protein i Milk Protein chocolate.

Visokokvalitetne tamna i mliječna čokolada s aromom vanilije, bez dodanih šećera, obogaćene Whey proteinom i mliječnim proteinom, sadrže čak 19g proteina na 100g čokolade. Zaslađene su prirodnim zaslađivačima poput Stevije i Maltitola. Neodoljivog su kremastog okusa i odličan su izvor bjelančevina.

No Guilt Dark Protein Chocolate 80g

Tamna čokolada sa 74% kakao dijelova, bez dodanih šećera, obogaćena whey proteinom (sadrži 19g proteina na 100g čokolade). Visoko bogata dijetalnim vlaknima, sadrži prirodni zaslađivač Steviju i odličan je izvor bjelančevina. Oduševit će sve ljubitelje tamne čokolade koji vode zdrav način života.

No Guilt Milk Protein Chocolate 80g

Mliječna čokolada s 35% kakao dijelova bez dodanih šećera, obogaćena mliječnim proteinom (sadrži 19g proteina na 100g čokolade). Bogata dijetalnim vlaknima, odličan je izvor bjelančevina i sadrži prirodno sladilo Maltitol. Oduševit će potrošače svojom mliječnom teksturom i aromom vanilije.

Kvalitetna i inovativna Kandit poslastica koja pridonosi povećanju i održavanju mišićne mase.

Za sve one koji brinu o zdravoj prehrani i zdravom načinu života!

Ostale objave