Kandit No Guilt

Potrošači su sve svjesniji nego ikad čime hranimo svoj organizam i organizam naše djece, od velike važnosti je da su na dohvat ruke zdrave, ali ukusne grickalice, kako u nedostatku dobrih ne bi potegnuli za onim lošim. Kandit No Guilt „No Sugar Added“ čokolade su i prve hrvatske čokolade s oznakom UTZ COCOA što je oznaka održivog uzgoja koji se bazira na socijalnim i ekološkim kriterijima za odgovoran uzgoj kakaa.

Čokolade bez dodanog šećera s 84% kakaa, mliječna čokolada s 34% kakaa i aromom vanilije s najfinijom kremastom strukturom ili pak čokolada s najkvalitetnijim bademima omogućuju konzumiranje čokolade bez grižnje savjesti. Najnovije Kandit čokolade predstavljaju zdravi međuobrok. Namijenjene su i aktivnim sportašima, kojima se dan vrti oko uravnotežene prehrane i treninga, trudnicama i mamama koje paze na liniju te svim ostalima koji žive zdravijim načinom života. Mnogi će biti sretni što čokolada s 84% kakaa nije gorka jer sadrži steviju i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus.

Zbog svog posebnog sastava Kandit No Guilt čokolade su pogodne i za dijabetičare. Hrvatski Savez dijabetičkih udruga proveo je istraživanje na No Guilt No Sugar Added čokoladama, te ih se od sada preporučuje i dijabetičarima. 

Osim što su pogodne za dijabetičare Kandit „NO GUILT“ čokolade su u potpunosti vegetarian friendly i high fiber.
Kandit Dark No Guilt„No sugar added“ je tamna čokolada s dodatkom stevije, sadrži 84% kakaovih dijelova, smanjene energetske vrijednosti s obogaćenim vlaknima. Oduševit će sve one koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Kandit No Guilt Dark s 84% kakaa je dostupna i kao čokoladni prutić od 30g. Sadrže 29% dijetalnih vlakana.

Kandit Pure Dark „No sugar added“ 84%je namijenjena za sve one koji vole čistu tamnu čokoladu. Zaslađena Steviom i obogaćena dijetalnim vlaknima 23,6 grama, sadrži 17,1 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade. Bez dodatnih pojačivača okusa i aroma, pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput keto, vegetarijanske i veganske prehrane.
Kandit Milk No Guilt „No sugar added“ - fina mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravijih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. Najslađa je mliječna čokolada s 34% udjelom kakaa i prirodnom aromom vanilije. Oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom.
Kandit Almond No Guilt „No sugar added“ - vrhunska mliječna čokolada obogaćena najkvalitetnijim bademima. Vrlo ukusna kombinacija i idealna zamjena konvencionalnim čokoladama. Najbolji je izbor za sve ljubitelje kombinacije orašastih plodova i čokolade.
Kandit se 2019. godine, s linijom No Guilt, potvrdio kao tvrtka koja prati svjetske trendove i promišlja o sve istančanijim zahtjevima potrošača. 

Ostale objave