Kandit Winter Collection

Za dane koji dolaze, dane obojene snježnim pahuljama, osmislili smo sjajnu zimsku priču- Kandit Winter Collection 2018.

Priča prepuna najfinijih čokolada, čokoladnih proizvoda i deserata. Ovogodišnjom zimskom kolekcijom, Kandit je svojim top proizvodima podario nove vrste pakiranja u zimskom ruhu i jedinstvenom dizajnu koji priziva osjećaj zimske idile, nježnosti i ljubavi baš poput blagdana koji nam donosi obiteljsko zajedništvo, trenutke opuštanja i mnogo radosti.

Čokoladne delicije iz kolekcije Winter Collection 2018. stvorene su iz vrhunskih sastojaka, dugogodišnje tradicije, ljubavi i umijeća u proizvodnji čokolade. Kandit je kao i svake godine mislio na sve uzraste i vjerne potrošače. Kao posebno zanimljiv i atraktivan proizvod istaknuli bi KANDIT WINTER BOR 702 g pun slatkih proizvoda koji  izmamljuju iskren osmjeh na lice.

 

Kandit ispunjava sve vaše želje uz WINTER CHOCO WISH 200 g, čokoladne figurice okusa banane i jagode, prelivene finom mliječnom čokoladom. Veselo i zanimljivo pakiranje ove godine je svakako i KANDIT BOŽIĆNI KAMION 685 g koji je prepun vaših omiljenih slastica te posebno zanimljiv mališanima jer se poslije može koristiti kao omiljena dječja igračka.

 

Ovog Božića iskažite svojim najdražima nježnost uz Kandit Winter Collection proizvode i čaroliju blagdana pretvorite u stvarnost.

Ostale objave