Kandi No sugar added

Kandi no Sugar added

Vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera.

Stvaraju balans između uživanja i zdravlja.

Za sve one koji paze na svoj izgled i zdravlje, no ne žele se odreći čokolade.

Dark „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Tamna čokolada s čak 84% kakaovca, zaslađena stevijom, smanjene energetske vrijednosti s obogaćenim vlaknima. Oduševit će sve one koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Stevia – Cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula, te je pogodan zaslađivač za dijabetičare.

Dark „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Milk „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Fina mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravijih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. S visokim udjelom kakaovca od 34% udjelom i prirodnom aromom vanilije. Oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom. Maltitol prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

Milk „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Almond „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Vrhunska mliječna čokolada obogaćena najkvalitetnijim bademima. Vrlo ukusna kombinacija i idealna zamjena konvencionalnim čokoladama. Najbolji je izbor za sve ljubitelje kombinacije orašastih plodova i čokolade. Maltitol prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

Almond „NO SUGAR ADDED”  chocolate 80 g