Kandit dessert chef

Uz Kandit Dessert Chef liniju svatko može otkriti u sebi vrhunskog majstora slastica.  Svaki recept je samo uvod u početak slatke fantazije kojom stvarate vlastita remek djela. Bogatstvo okusa i mirisa dolazi iz vrhunskih sastojaka, ljubavi i mašte...

Na temeljima dugogodišnje tradicije proizvodnje i vrhunske kvalitete, Kandit je razvio raskošnu liniju proizvoda Kandit Dessert Chef. Proizvodi vrhunske kvalitete u kojima je zadržan iskonski okus kakaa jamstvo su uspjeha i da svaka slastica priređena vašom rukom predstavlja slatko remek djelo.

Kandit Dessert Chef čokolada za kuhanje

Bogat okus tamne čokolade svaki će vaš desert učiniti neodoljivim te će zadovoljiti čak i najzahtjevnije ljubitelje čokoladnih deserata. Kandit čokolada za kuhanje nezamjenjiva je u pripremi najboljih čokoladnih glazura.

100g, 200g, 300g, 400g

Kandit Dessert Chef čokolada za kuhanje (1)

Kandit Dessert Chef kakao

Tamni prah gorkastog okusa, prirodni i kvalitetni sastojci predstavljaju kvalitetu navedenog proizvoda. Koristi se u kulinarstvu za izradu kolača, torti, preljeva, sladoleda i brojnih drugih slastica.

100 g

Kandit Dessert Chef kakao

Kandit Dessert Chef čokolada usitnjena

Čokoladni proizvod visoke kvalitete koji objedinjuje najfinije sastojke kakaa . Raskošnog je čokoladnog okusa i lake topivosti. Namijenjena je izradi toplih i hladnih napitaka, kao savršen dodatak različitih krema ili samo za kao dekoracija gotovih slastica dajući im lepršavi pokrivač tople čokoladne boje i okusa.

100 g

Kandit Dessert Chef čokolada usitnjena

Kandit Dessert Chef bijela čokolada za jelo i kuhanje

Bijela čokolada bogate kremaste teksture savršena je za sve deserte. Možete ju koristiti kao sastojak u kremama ili za dekoriranje, no jedno je sigurno - Dessert Chef bijela čokolada svaki će vaš desert učiniti još posebnijim.

200 g

Kandit Dessert Chef bijela čokolada za jelo i kuhanje (1)