"No Guilt" No Sugar Added

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Vodeći se svjetskim trendovima, Kandit je pripremio novu liniju zdravih čokolada... Kandit „NO SUGAR ADDED“ su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera.

Praćenjem želja i potreba razvijene su čokolade I dražeji s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Eritritol (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću) i kalorijske vrijednosti nula te je pogodan zaslađivač za dijabetičare i Maltitol (koji ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevija (cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Čokolade No Guilt u potpunosti su „vegetarian friendly", a ujedno su i prve hrvatske čokolade s oznakom Rainforest.

Uz Kandit No Guilt proizvodima bezbrižno uživajte bez osjećaja grižnje savjesti.

 

Kandit Dark Mix Nuts No Sugar Added

Kandit je liniju čokolada No Guilt proširio s još jednom savršenom kombinacijom okusa. Vrhunski spoj i bogatstvo okusa tamne čokolade s 84 % kakao dijelova i komadića badema, lješnjaka i kikirikija pružit će užitak bez osjećaja grižnje savjesti. Bez dodanih šećera, bogata dijetalnim vlaknima, oduševit će sve ljubitelje orašastih plodova i čokolade i sve one koji brinu o svojoj prehrani, a ne žele se odreći slatkog užitka.

80 g

Kandit Dark Mixed Nuts

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added 80 g, tamna čokolada s 84% kakaovih dijelova, zaslađena Stevijom i eritritolom. Visoko obogaćena vlaknima, sadrži osvježavajuće komadiće kupine. S 18 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade je osobito posebna, zbog čega nosi znak preporuke Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga. Pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput KETO i VEGETARIJANSKE PREHRANE.

80 g

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added

Kandit Dark No Sugar Added

Tamna čokolada s čak 84% kakao dijelova te obogaćena vlaknima i zaslađena sa Steviom i eritritolom. Sadrži i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus. Oduševit će sve koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Posebno se preporučuje dijabetičarima. Ovu preporuku potvrdio je i potpisao i Hrvatski savez dijabetičkih udruga po čemu su čokolade No Guilt 84% kakaa jedinstvene na tržištu.

80 g

Kandit Dark No Sugar Added UTZ (1)

Kandit Almond No Sugar Added

Vrhunska mliječna čokolada s visokim udjelom kakaovca, obogaćena najkvalitetnijim bademima. Zaslađena je maltitolom te uživanje u omiljenoj čokoladi neće više u vama buditi osjećaj krivnje jer maltitol ima znatno manju kalorijsku vrijednost.

80 g

Kandit Almond No Sugar Added UTZ

No Guilt Dark Protein Chocolate

Tamna čokolada sa 74% kakao dijelova, bez dodanih šećera, obogaćena whey proteinom (sadrži 19 g proteina na 100 g čokolade). Visoko bogata dijetalnim vlaknima, sadrži prirodni zaslađivač Steviju i odličan je izvor bjelančevina. Oduševiti će sve ljubitelje tamne čokolade koji vode zdrav način života.

80g

No Guilt Dark Protein Chocolate 80 G

No Guilt Milk Protein Chocolate

Mliječna čokolada s 35% kakao dijelova bez dodanih šećera, obogaćena mliječnim proteinom (sadrži 19 g proteina na 100g čokolade). Bogata dijetalnim vlaknima, odličan je izvor bjelančevina i sadrži prirodno sladilo Maltitol. Oduševiti će potrošače svojom mliječnom teksturom i aromom vanilije.

80g

No Guilt Milk Protein Chocolate 80 G

No Guilt čokolada za Jelo & Kuhanje

No Guilt čokolada za Jelo & Kuhanje 100g - Vrhunska tamna čokolada koja sadrži 84 % kakao dijelova. Zaslađena je stevijom i eritritolom i obogaćena je dijetalnim vlaknima. Sadrži 17,1 g ugljikohidrata na 100 g čokolade,obogaćena je prirodnom aromom vanilije.

100g

No Guilt čokolada za Jelo & Kuhanje