Kandit Božić 2020.

Kandit Božić 2020.

Bliže nam se božićni i novogodišnji praznici, dani rezervirani za druženje s najbližima i za uživanje u zimskim radostima. Jedan od najvećih izazova ovih blagdana, bez sumnje, bio je kreirati savršenu liniju slatkih proizvoda za naše potrošače. Kako bi im olakšali blagdanski shopping i odabir najslađih poklona za najdraže , pripremili smo brojna božićna iznenađenja.
Kandit Vas vodi u svijet bajki koje su neizostavan dio blagdanskog raspoloženja. Ove godine posebno su osmišljeni Kanditovi božićni likovi u čudesnom svijetu slatkiša i mašte. Sve proizvode kreirali smo za uživanje u vrijeme adventa s najmilijima u toplini obiteljskog doma.

Kanditova kolekcija ovog je Božića još posebnija, jer najbolji slatki proizvodi dolaze u šarmantnim, limitiranim božićnim pakiranjima.

Dopustite stoga da vas i mi povedemo u svijet slatkiša u kojem vlada čarolija. Orašar, linija najfinijih proizvoda s orašastim plodovima predstavlja savršen poklon u ovo doba godine kada tražimo lijepe poklone za svoje najdraže.

ČOKOLADA ORAŠAR

Nova fina, kremasta mliječna čokolada rađena prema novoj recepturi obogaćena orašastim plodovima (badem, lješnjak, kikiriki) i aromom naranče. Lik Orašara na atraktivnoj ambalaži koja je idealan poklon za najdraže osobe.

220 g

ČOKOLADA ORAŠAR 220G

ORAŠAR NOUGAT DESSERT KOLEKCIJA

Vrhunski, elegantni desert koji dolazi tri različite kombinacije okusa - finog nougata, bijele i mliječne čokolade u lješnjak –badem desertu, te nugat desert s komadićima lješnjaka. Idealan poklon za svaku priliku.

175 g

ORAŠAR NOUGAT DESSERT KOLEKCIJA

ORAŠAR NOUGAT I ČOKOLADNA DESERT KOLEKCIJA

Vrhunska, raskošna bombonijera koja sjedinjuje najfinije, pomno odabrane deserte. Kombinacija srce deserata i nougat deserata čine neodoljivu čokoladnu bajku stvorenu za čisti užitak.

255 g

ORAŠAR NOUGAT I ČOKOLADNA DESERT KOLEKCIJA

ORAŠAR I BIJELI BOŽIĆ

Najkvalitetniji bademi preliveni kremastom mliječnom čokoladom oduševljava svojim okusom i hrskavošću. Za izradu ovog posebnog deserta korišteni samo najbolji prvoklasni sastojci.

200 g

ORAŠAR I BIJELI BOŽIĆ

KANDI SANTA’S CHOCOLATE

Djeca tradicionalno ostavljaju Djedu Božićnjaku kekse i mlijeko pod borom. Ove godine djed je poželio i malo čokolade... Kandit mu je ispunio želju i kreirao finu mliječnu čokoladu sa komadićima Koestlinovog Nero keksa.

220 g

KANDI SANTA’S CHOCOLATE

KANDI CHRISTMAS NOUGAT&CRISPY CHOCOLATE

Prava božićna poslastica - BOŽIĆNA mliječna ČOKOLADA s prefinim kremastim nougat punjenjem i hrskavim krispijem u atraktivnom pakiranju.

90 g

KANDI CHRISTMAS NOUGAT&CRISPY CHOCOLATE

KANDI CHRISTMAS CHOCOLATE 3x90G

Odlično je dobiti čokoladu. A tek TRI ČOKOLADE? I još u slatkom božićnom pakiranju! Tri prefine Kandi Milky plus čokolade koje djeca obožavaju, a obogaćene su i kalcijem...

3x90 g

KANDI CHRISTMAS CHOCOLATE 3x90G

CHOCO BANANA MALIH VILENJAKA

Poznati i popularni desert pjenaste slatke sredine i punog okusa arome banane prekriven čokoladnim plaštom u božićnom ruhu.

280 g

CHOCO BANANA MALIH VILENJAKA

CHOCO WISH

Neodoljiva kombinacija pjenastog prutića s okusom banane i želea s okusom jagoda, preliveni bogatom mliječnom čokoladom. Pakiranje: 8 individualno pakiranih prutića

200 g

CHOCO WISH

RUDOLF’S PRALINE

Rudolf, sob crvenog nosa uronio je svoj svjetleći nos u finu mliječnu čokoladu. Čokoladni desert s ukusnom sredinom okusa rum, malina, banana i kruška.

280 g

RUDOLF’S PRALINE

CONFETTINO

Djed Božićnjak je stvarno fora. Njegovo božićno odijelo je načinjeno od slatkiša! I to ne bilo kakvih - Gumbi djeda Božićnjaka su od finih Confettino bombona, punjenih čokoladom i obojenih potpuno prirodnim bojama ...

30 g

CONFETTINO

WINTER CHOCO PAKET

Kandi slatki Božićni paketići sadrže mix raznih proizvoda za nadolazeće slatke blagdane.

175 g

WINTER CHOCO PAKET

WINTER KUĆICA

U radionici djeda Božićnjaka priprema se veliko iznenađenje upakirano u slatku kućicu. Mali patuljci marljivo su pakirali mekane fine čokoladne bananice, žele bombončiće, čokoladne prutiće... Popularna Winter kućica u novom božićnom ruhu...

297 g

WINTER KUĆICA