Kandit Majushka

Razigrane čokolade i drugi slatkiši dio su nove zanimljive Kandit priče. Nova linija proizvoda Kandit, kreirana je u suradnji s brendom Majushka.

Linija povezuje više proizvoda s posebno osmišljenom recepturom i dizajnom koji će potrošačima pružiti zadovoljstvo darivanja ali i uživanja u okusima novih Kandit proizvoda.
Kandit Majushka liniju čine najfiniji Kandit proizvodi, ali s novim, zanimljivim okusima: omiljeni čokoladni desert Choco banane s aromom jagode, ludi okusi Jelly Kicks bombona, fina mliječna Confettino čokolada s ružičastim bombončićima, te ostali omiljeni Kandit slatkiši..
Razveselite sebe ili ju poklonite s ljubavlju – u svakom slučaju će Majushka Kandit izmamiti osmijeh na licu.

KANDIT BOMBONIJERA MAJUSHKA 80 G

Krije zavodljiva Kandit čokoladna srca. Mliječni deserti sa lješnjak punjenjem, svojim će okusom očarati sva Vaša osjetila… Kandit bombonijera odiše elegancijom, krijući u sebi privlačne čokoladne užitke…

KANDI JAGODA ČOKOLADA MAJUSHKA 90 G

Najfinija mliječna čokolada punjena s osvježavajućom jagodom i hrskavim krispijem koja će svojim izvrsnim okusom uvijek ispuniti želju kada razmišljamo o nekoj posebnoj kockici čokolade.

CHOCO BANANA MAJUSHKA 280 G

Još od najranijeg djetinjstva stvorila se ljubav prema omiljenom čokoladnom desertu –duetu slasne, topive čokolade i meke pjenaste banane s aromom jagode.
Bez obzira na godine.. čokoladni desert uvijek je drag, vraća nas u dane djetinjstva,te ga želimo podijeliti s prijateljima baš kao nekada…

 

KANDI CONFETTINO ČOKOLADA MAJUSHKA 230 G

Najfinija mliječna čokolada s ružičastim Confettino bombončićima, nježno vas zavodi, a svaka kockica otkriva sretne misli, jer je kreirana je s ljubavlju.

JELLY KICKS MAJUSHKA 320 G

Slatki žele bomboni u obliku kupolice, kombinacija su osvježavajućeg bobičastog voća maline i jagode uronjeni u kristal šećer. Omiljeni su desert razigranih mališana…