Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Vodeći se svjetskim trendovima, Kandit je pripremio novu liniju zdravih čokolada... Kandit „NO SUGAR ADDED“ su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera.

Praćenjem želja i potreba razvijene su čokolade I dražeji s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Eritritol (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću) i kalorijske vrijednosti nula te je pogodan zaslađivač za dijabetičare i Maltitol (koji ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevija (cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Čokolade No Guilt u potpunosti su „vegetarian friendly", a ujedno su i prve hrvatske čokolade s oznakom Rainforest.

Uz Kandit No Guilt proizvodima bezbrižno uživajte bez osjećaja grižnje savjesti.

Kandit Dark No Suggar Added Mix Nuts 80 g

Kandit je liniju čokolada No Guilt proširio s još jednom savršenom kombinacijom okusa. Vrhunski spoj i bogatstvo okusa tamne čokolade s 84 % kakao dijelova i komadića badema, lješnjaka i kikirikija pružit će užitak bez osjećaja grižnje savjesti. Bez dodanih šećera,  bogata dijetalnim vlaknima, oduševit će sve ljubitelje orašastih plodova i čokolade i sve one koji brinu o svojoj prehrani, a ne žele se odreći slatkog užitka.

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added 80g

Kandit Dark Blackberry No Sugar Added 80 g, tamna čokolada s 84% kakaovih dijelova, zaslađena Stevijom i eritritolom. Visoko obogaćena vlaknima, sadrži osvježavajuće komadiće kupine. S 18 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade je osobito posebna, zbog čega nosi znak preporuke Hrvatskog saveza dijabetičkih udruga.  Pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput KETO i VEGETARIJANSKE PREHRANE.

Kandit Dark No Sugar Added 80 g

Tamna čokolada s čak 84% kakao dijelova te obogaćena vlaknima i zaslađena sa Steviom i eritritolom. Sadrži i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus. Oduševit će sve koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Posebno se preporučuje dijabetičarima. Ovu preporuku potvrdio je i potpisao i Hrvatski savez dijabetičkih udruga po čemu su čokolade No Guilt 84% kakaa jedinstvene na tržištu.

Kandit Almond No Sugar Added 80 g

Vrhunska mliječna čokolada s visokim udjelom kakaovca od 34%, obogaćena najkvalitetnijim bademima. Zaslađena je Maltitolom te uživanje u omiljenoj čokoladi neće  više u vama  buditi osjećaj krivnje jer Maltitol ima znatno manju kalorijsku vrijednost.

Kandit Dark Almonds No Sugar Added Dragee 80 g

Jezgra badema omotana Kandi Dark No Sugar Added čokoladom s 84 % kakaa i prirodnom aromom vanilije. Zaslađena Steviom i eritritolom, osobito pogodna za dijabetičare. Savršeni je spoj za one koji vole kombinaciju orašastih plodova i čokolade.

Kandit Dark Hazelnuts No Sugar Added Dragee 80 g

Jezgra lješnjaka umotana u Kandi Dark No Sugar Added čokoladu s 84 % kakaa, uz prirodnu aromu vanilije i slatkoće Stevije predstavlja neodoljivi desert.