Kandit „NO SUGAR ADDED“

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Vodeći se svjetskim trendovima, Kandit je pripremio novu liniju zdravih čokolada... Kandit „NO SUGAR ADDED" su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera

Praćenjem želja i potreba razvijene su 4 čokolade, 4 dražea i prutić s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Maltitol (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevia (cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula te je pogodan zaslađivač za dijabetičare). Čokolade No guilt u potpunosti su „vegetarian friendly", a ujedno su i prve hrvatske čokolade s oznakom UTZ cocoa.

Uz Kandit No guilt proizvodima bezbrižno uživajte bez osjećaja grižnje savjesti.

Kandit Pure Dark No Sugar Added 80 g UTZ

Tamna čokolada s 84% kakaa, zaslađena Steviom i obogaćena dijetalnim vlaknima 23,6 grama, sadrži 17,1 grama ugljikohidrata na 100 g čokolade, zbog čega ju preporučuje i Hrvatski savez dijabetičkih udruga. Bez dodatnih pojačivača okusa i aroma, pogodna i za one koji prate posebne načine ishrane, poput keto, vegetarijanske i veganske prehrane.

 

Kandit Dark No Sugar Added 80 g UTZ

Tamna čokolada s čak 84% kakaovca, zaslađena sa stevijom, smanjene je energetske vrijednosti i obogaćena je vlaknima. Sadrži i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus.  Oduševit će sve  koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Zaslađena je sa stevijom  te se posebno preporučuje dijabetičarima. Ovu preporuku potvrdio je i potpisao i Hrvatski savez dijabetičkih udruga po čemu je čokolada No guilt 84% kakaa jedinstvena  na tržištu.

Kandit Milk No Sugar Added 80 g UTZ

Vrhunska mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. S udjelom kakaovca od 34% i prirodnom aromom vanilije oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom. Zaslađena je s Maltitolom koji ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

Kandit Almond No Sugar Added 80 g UTZ

Vrhunska mliječna čokolada s visokim udjelom kakaovca, obogaćena najkvalitetnijim bademima. Zaslađena je Maltitolom, što joj daje posebnu vrijednost, a uživanje u omiljenoj čokoladi neće  više u vama  buditi osjećaj krivnje jer Maltitol ima znatno manju kalorijsku vrijednost.

Kandit Dark Almonds No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Jezgra badema omotana Kandit Dark No Sugar Added čokoladom s 84% kakaa i prirodnom aromom vanilije. Zaslađena Steviom, savršeni je spoj za one koji vole kombinaciju orašastih plodova i čokolade.

Kandit Dark Hazelnuts No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Jezgra lješnjaka umotana u Kandit Dark No Sugar Added čokoladu s 84% kakaa, uz prirodnu aromu vanilije i slatkoće Stevie predstavlja neodoljivi desert.

Kandit Milk Almonds No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Jezgra badema omotana najfinijom mliječnom čokoladom bez dodanog šećera, izrađenom od najkvalitetnijih sirovina, s 34% kakaa te zaslađenom prirodnim šećerom Maltitolom.

Kandit Milk Hazelnuts No Sugar Added Dragee 80 g UTZ

Lješnjak prekriven najfinijom mliječnom čokoladom s 34% kakao dijelova zaslađenom prirodnim šećerom Maltitolom.