Kandi „NO SUGAR ADDED“

Pronaći balans između uživanja i zdravlja novi je trend u svim područjima života, pogotovo u užurbanom i brzom načinu života kojeg većina živi.

Vodeći se svjetskim trendovima, Kandit je pripremio novu liniju zdravih čokolada..  Kandi „NO SUGAR ADDED“ su vrhunske čokolade kreirane iz visokokvalitetnih sastojaka bez dodatka šećera

Praćenjem želja i potreba razvijena  su  tri okusa s potpuno prirodnim sastojcima poput badema i ulja naranče. Kao zaslađivači korišteni su Maltitol  (prirodno prisutan u malim količinama u voću i povrću. Ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća) i svima već poznata Stevia ( cca 300 puta slađi od običnog šećera, ekstrakt proizveden iz listova biljke stevije. Kalorijska vrijednost mu je nula te je pogodan zaslađivač za dijabetičare.) Čokolade No guilt u potpunosti su „vegeterian friendly“ , a ujedno su i prve hrvatske čokolade s oznakom UTZ cocoa.

Uz Kandi No guilt čokolade bezbrižno uživajte u neodoljivim slasticama bez osjećaja grižnje savjesti.

Dark „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Tamna čokolada s čak 84% kakaovca, zaslađena sa stevijom, smanjene je energetske vrijednosti i obogaćena je vlaknima. Sadrži i ulje naranče, što joj dodatno oplemenjuje okus.  Oduševit će sve  koji brinu o svojoj prehrani i pažljivo biraju namirnice, a ne žele se odreći slatkog užitka. Zaslađena je sa stevijom  te se posebno preporučuje  dijabetičarima.  Ovu preporuku potvrdio je i potpisao i Hrvatski savez dijabetičkih udruga  po čemu je  čokolada No guilt 84% kakao jedinstvena  na tržištu.

Milk „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Vrhunska mliječna čokolada za sve ljubitelje zdravih čokolada. Savršena je kao desert ili za popodnevno uživanje. S  udjelom kakaovca od  34%  i prirodnom aromom vanilije oduševljava svojom kremastom strukturom i bogatim okusom. Zaslađena je s maltitolom koji ima znatno manju kalorijsku vrijednost od šećera, no karakterizira ga sličan puni okus i slatkoća.

Almond „NO SUGAR ADDED” chocolate 80 g

Vrhunska mliječna čokolada s visokim udjelom kakaovca, obogaćena najkvalitetnijim bademima. Zaslađena je maltitolom, što joj daje posebnu vrijednost, a uživanje u omiljenoj čokoladi neće  više u vama  buditi osjećaj krivnje jer maltitol ima znatno manju kalorijsku vrijednost.